shahalu

..FOLOWmeFOLOWuFOLOWfolow..
-RINGANKAN TANGAN -
TEROKAI LAMANku
Tinggalkan Pendapatmu
Agar dapat membantuku

Try CLICK Kat Bawah Ni-

RAHSIA TARIKH LAHIR METAFIZIK

| Thursday, December 30, 2010
serba sedikit yg aku tau,klu xbtol tu..kira btol la.
aku kaji tarikh lahir aku je..caya lebih2 syirik plak kn kn.
nk tau folow je.


kaedah ni Gabungan gabungan 4 ideologi dan teori
1. Teori Pythagoras tentang Numerologi
2. Teori Falsafah Cina
3. Penemuan Analisis Simbolik
4. 5 Elemen (Wu Xing) yang ada dalam buku I Ching

4 alamen;
api              3 & 8
tanah           5
logam          1 & 6
air               2 & 7
kayu            4 & 9

ni utk sokongan,
-api menyokong tanah
-tanah menyekong logam
-logam menyokong air
-air menyokong kayu
-kayu menyokong api
*sokongan
org yang akan menyokong kita.

untuk kawalan plak
-api boleh kawal logam
-logam boleh kawal kayu
-kayu boleh kawal tanah
-tanah boleh kawal air
-air boleh kawal api
*Apa yg akn berlaku kalau si lelaki api(3,8) dan si perempuan air(2,7)...si lelaki xboleh nk kawal si perempuan,jd tebalik.QUEEN CONTROL.so,pandai-pandai lah.



CARA MENGIRA....



cara mengira dia senang je..tambah no tarikh lahir.
setiap angka mempunyai maksud tersendiri.

contoh:
              24  04  19  89             
               6    4    1    8                   2+4 + 0+4 +1+9 +8+9=10(1+0=1)
                  1          9
                        1

Maksud no 1,2,3,4,5,6,7,8,9

No.1
memiliki banyak tarikan,bijaksana,seorang yang sngt teliti,berpandangan jauh,kreatif dan sangat peka,jika pandai mengguna kelebihan kekayaan sedang menunggu.
    KEKURANGAN:
                   tidak mudah terima kritikan,idea dan pandangan org lain.kebiasaan individu ini pemimpin or boss
                   bekerja sendiri pilihan terbaik.

NO.23456789....???
coming soon.haha
anda suka??

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tak kan tengok je

 

Copyright © 2010 haluhalushahalu