shahalu

..FOLOWmeFOLOWuFOLOWfolow..
-RINGANKAN TANGAN -
TEROKAI LAMANku
Tinggalkan Pendapatmu
Agar dapat membantuku

Try CLICK Kat Bawah Ni-

Laman Web Download Cerita & Drama Melayu,Korea Dan Jepun

| Saturday, December 25, 2010
Nak download cerita sebenarnya ada banyak cara .Nak mudah download lebih elok dengan menggunakan mediafire,bitcomet,utorrent,bittorrent.........Tetapi kelajuan download ia bergantung kepada kelajuan internat & kebiasaannya download drama mengambil masa lebih lama berbanding cerita.Cara paling mudah dan senang untuk download cerita adalah melalui direct download,walaubagaimanapun anda perlu bersabar kerana ia mengambil masa agak lama (terlalu slow).
MELAYU;
Info-Info serta
Link Download Filem & Drama MELAYU 
         *click web dibawah (website link)
 4 link terbaru:
New Website download And watch movie online 2013







Website yang menyebabkan susah hendak tidow.
Bila start tengok dah tak boleh stop!.memang!BERHANTU..

*Ada sesetengah web hanya untuk member sahaja.
*Untuk melihat secara online kebiasaan kualiti tidak berapa memuaskan (bergantung kepada format).


1.WATCH ONLINE
         * click web for website link


2.ASIA DRAMA MOVIE
DOWNLOAD
(torrents)
                  *click web for website link   





3.DIRECT
                     *click web for website link





    anda suka??

    0 comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Tak kan tengok je

     

    Copyright © 2010 haluhalushahalu