shahalu

..FOLOWmeFOLOWuFOLOWfolow..
-RINGANKAN TANGAN -
TEROKAI LAMANku
Tinggalkan Pendapatmu
Agar dapat membantuku

Try CLICK Kat Bawah Ni-

kenapa perempuan suka pose macamni??

| Wednesday, March 2, 2011
kenapakenapakenapa....
mengikut kajian aku sendiri la hampir 90% suka pose macam contoh 1 dan 2 kat bawah ni..
da xde gaya lain ke nk pose..asyik2 macamtu je.waduh2!
kalau tangkap gambar sendiri mesti ambik gambar dari tepi or atas.
lagi satu kenapa perlu mememuncungkan mulut??seksi ke?menggoda ke??
buat geram  je..haha
kalau gambar dari atas plak,nampak terus ke bawah dagu...FUHHH!
myb too yang nak di tunjukkan kowt..;x
kesimpulannya...suka ati dia la nk tangkap gambar macam mana pun..ape nak kesah.
;D

contoh 1

contoh 2(cun la minah ni)

anda suka??

4 comments:

{ Izzati Hashim } at: March 3, 2011 at 7:32 AM said...

awak tulis post ni bermakna nda kisah =P

ngeh3...

peace no war ^^

{ shah } at: March 3, 2011 at 5:03 PM said...

;)xkisah.
terasa ke?

peace^o^

{ Izzati Hashim } at: March 5, 2011 at 5:30 AM said...

nope. never. (=

{ shah } at: March 5, 2011 at 11:15 AM said...

never??haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tak kan tengok je

 

Copyright © 2010 haluhalushahalu